Tag Sensors har utviklet en løsning som sikrer og beviser at temperaturfølsomme matvarer og farmasøytiske produkter har blitt lagret og transportert innenfor temperaturgrensene, fra produksjon til forbruk. Vi jobber i dag med verdens ledende teknologileverandører og har store, globale markedsledende kunder. Ønsker du å bo i Rana-området, samtidig som du vil jobbe globalt med store internasjonale kunder?

Arbeidsoppgaver

Din arbeidsdag vil bestå av å håndtere alle elementer for at en leveranse skal fungere optimalt. Du er den som for det meste holder fortet og trekker i tråder slik at kunder og underleverandører ser på oss som den foretrukne leverandøren i markedet. Du skaper tillit hos kundene våre, og vil få ansvar for å utvikle og vedlikeholde kundeforholdene. Du vil jobbe innen et nytt teknologiområde, og ha en sentral oppgave i å skape utvikling og vekst. Det vil i perioder være høyt arbeidspress, noe du er vant med fra tidligere jobber, så du vet at du mestrer dette svært godt.

Betingelser

I TAG Sensors vil du bli en del av et energisk og utviklingsorientert miljø, som jobber med korte frister. Våre kunder krever rask responstid, og forventer leveranser med svært høy kvalitet. Du jobber trygt og godt selvstendig, men forstår viktigheten av å dele av din kunnskap og at samhandling skaper vekst. Du vil få jobbe i et unikt teknologimiljø i Nord-Norge, som er både dynamisk og framtidsrettet. Vi ønsker at du har bakgrunn fra lignende type jobb, og at du har bred erfaring med koordinering og logistikk. Du vet hvordan du skal bygge gode kunderelasjoner og hvordan du skal ta vare på underleverandører.

Vi tilbyr deg jobb i et internasjonalt miljø, sammen med kunder som er markedsledende innen sin bransje. TAG Sensors har flere internasjonale investeringsfond på eiersiden. Vi forventer høy grad av profesjonalitet i jobben du gjør, og du kan forvente det samme av oss som din arbeidsgiver.

Kontakt

Ingunn Hilton, Sales and Service Delivery Manager

ih@tag-sensors.com

(+47) 920 87 728

Arbeidsgiver: Tag Sensors AS

Sted: Mo i Rana