For å videreutvikle TAG Sensors sin skybaserte TAG Solution trenger vi systemutviklere.

TAG Sensors utvikler og produserer kombinerte NFC- og RFID-tags for kontinuerlig overvåkning av kjølekjede for varer fra produsent til sluttbruker. Gjennom vår løsning får kundene kontroll på at temperaturfølsomme varer som fisk, frossen mat og farmasiprodukter har vært innenfor temperaturgrensene fra produksjon til forbruk.

Videreutvikling og nyutvikling av denne løsningen skjer fra vårt hovedkontor i Mo i Rana, og vi trenger nå systemutviklere med kompetanse innen apputvikling, både iOS og Android, og/eller backend- og frontend-utvikling. Interesse og erfaring med skybaserte løsninger er et pluss. Vår løsning kjører i Amazon AWS.

Arbeidsoppgaver

TAG Sensors løsning inneholder systemer som kjører i nettskyen, på webben, på mobiltelefoner, på printere og på RFID-enheter. Vi vil derfor kunne tilby varierte arbeidsoppgaver, som:

  • App-utvikling av vår app TAG Tap, både for Android og iOS
  • Videreutvikling av vår skybaserte front- og backendløsning
  • Utvikling av software til printere og RFID-lesere
  • Integrasjon mot kunder og andres egne systemer/APIer
  • Aggregering og analyse av data
  • Dokumentering og definering av REST-endpoints
  • Drift og oppsett av dynamiske serverløsninger i Amazon AWS.

Kompetanse

Vi ser i utgangspunktet etter en person med høyskole-/universitetsutdannelse innen softwareutvikling, men annen relevant erfaring kan være like viktig. Vi ser for oss et sammensatt team, og ønsker derfor både nyutdannede og erfarne programmerere velkommen som søkere!

Ikke vær redd for å ta kontakt for å få vite mer om oss og våre planer fremover.

Betingelser

I TAG Sensors vil du bli en del av et energisk og utviklingsorientert miljø, som jobber med korte frister. Vi forventer høy grad av profesjonalitet i jobben du gjør, og du kan forvente det samme av oss som din arbeidsgiver.

For oss er konkurransedyktige lønns- og rammevilkår en selvfølge, men vi håper at du, som oss, motiveres av mer enn det. TAG Sensors har flere internasjonale investeringsfond på eiersiden, og tilbyr deg jobb i et internasjonalt miljø, sammen med kunder fra hele verden som er markedsledende innen sin bransje.

Ønsker du å vite mer om TAG Sensors løsninger? Ønsker du å vite mer om arbeidsoppgavene? Ønsker du å vite hvordan du kan være med på å forme et spennende utviklingsmiljø i Mo i Rana? Ikke vær redd for å ta kontakt.

Kontakt

Sølve Tuven, CTO

st@tag-sensors.com

(+47) 95 25 28 63