For å videreutvikle TAG Sensors sin skybaserte TAG Solution trenger vi en systemutvikler med erfaring og kompetanse på iOS.

TAG Sensors utvikler og produserer kombinerte NFC-/RFID-tags for kontinuerlig overvåkning av kjølekjede for varer fra produsent til sluttbruker. Gjennom vår løsning får kundene kontroll på at temperaturfølsomme varer som fisk, frossen mat og farmasiprodukter har vært innenfor temperaturgrensene fra produksjon til forbruk.

Videreutvikling og ny-utvikling av denne løsningen skjer fra vårt hovedkontor i Mo i Rana, og vi trenger nå utviklere med kompetanse på app-utvikling på iOS.

Arbeidsoppgaver

Den initielle arbeidsoppgaven vil være å ha ansvar for videreutvikling og ny-utvikling av vår iOS-app. Denne brukes for å lese av temperaturtags og sende informasjonen opp til nettskyen.

Andre arbeidsoppgaver vil kunne være oppgaver tilknyttet backend, dokumentering og definering av REST-endpoints, videreutvikling av TAG Sensors andre løsninger, som printerløsning og gatereader, og integrasjon mot andre systemer.

Kompetanse

Vi ser i utgangspunktet etter en person med høyskole-/universitetsutdannelse innen softwareutvikling, men annen relevant erfaring kan være like viktig. Vi ser for oss et sammensatt team, og ønsker derfor både nyutdannede og erfarne programmerere velkommen som søkere!

Vi vil også trenge personer til backend-utvikling, frontend-utvikling og DevOps. Ikke vær redd for å ta kontakt for å få vite mer om oss og våre planer fremover.

Betingelser

I TAG Sensors vil du bli en del av et energisk og utviklingsorientert miljø, som jobber med korte frister. Vi forventer høy grad av profesjonalitet i jobben du gjør, og du kan forvente det samme av oss som din arbeidsgiver.

For oss er konkurransedyktige lønns- og rammevilkår en selvfølge, men vi håper at du, som oss, motiveres av mer enn det. TAG Sensors har flere internasjonale investeringsfond på eiersiden, og tilbyr deg jobb i et internasjonalt miljø, sammen med kunder som er markedsledende innen sin bransje.

Ønsker du å vite mer om TAG Sensors løsninger? Ønsker du å vite mer om arbeidsoppgavene? Ønsker du å vite hvordan du kan være med på å forme et spennende utviklingsmiljø i Mo i Rana? Ikke vær redd for å ta kontakt.

Kontakt

Sølve Tuven, CTO

st@tag-sensors.com

95252863